Velkommen

Velkommen til THE FIRE THAT BURNS – Danmarks nye metalpodcast/blog!

Her er det power metallens episke melodier, den symfoniske metals ynde og den nordiske lyd i folk/viking metallen der er i fokus.

… Og hvor har jeg dog glædet mig til at kunne gå i luften med mit lille nye nørderi-univers. Hver måned vil der blive uploadet en ny podcast her på siden og på div. streaming/download platforme. Hver og én vil det være en podcast der omhandler ovenstående genrer. Høj på nørderi. Høj på ny og gammel musik.

Siden du læser på nu skal ikke ses som et “normalt” anmelder-site, med koncert- eller pladeanmeldelser. Her vil jeg naturligvis anbefale at du følger med på www.blastbeast.dk 😉

På The Fire That Burns er det podcasten der vil være i fokus og i forbindelse med den vil div. blogopslag blive lavet og postet her hvor du læser nu.

Jeg har lavet et stort katalog med playlister, som du kan dykke ned i og koncertkalenderen vil blive opdateret med anbefalinger, indenfor stilen, som jeg mener du bør tjekke ud.

Er du fan af power/folk/symfonisk og black metal er det her et site og en podcast jeg varmt vil anbefale at du følger. Og er du ikke allerede fan, jamen så lyt med og måske – hvem ved – få udvidet din horisont i disse episke genrer.

Podcasten her er lavet efter aftale med Koda, så lyt og vær samtidig med til samtidig at støtte musikerne.

Velkommen til The Fire That Burns. Velkommen til mit episke nørderi-univers!

Søren Weiss
1 oktober 2020

Photo: Jacob Dinesen -Søren Weiss Wacken 2014

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *