Folk / Pagan / Viking Metal Playliste

All Time Folk / Pagan / Viking Metal Playliste

Den ultimative playliste for fans af nordisk klingende folk/pagan/viking metal. Her finder du alt fra klassisk old school folk og viking metal som Skyclad og Bathory og til nyere navne på den hjemmelige scenen. Enjoy pagans!

En verden af Folk Metal

Det smukke ved folkmetallen er det lokale islæt denne genre kan give. Jeg har samlet en playliste med folkmetal fra alle dele af verden. Fra Mexico og Argentina, Kina, til flere steder i Afrika og mellemøsten. Hver og én herunder tager de metallen og mixer med deres eget lands traditionelle musikstil. Dét er det folkmetal kan! Få én på opleveren og lyt til unik metal fra hele den store verden i denne playliste! Did someone say World Metal?

Dark Folk / Spiritual

Mørke og imponerende skønhed går hånd i hånd på denne playliste. Fyldt med mørk folk og spirituel musik, der snildt vil kunne vække de nordiske ånder op til dåd.

Folk til din druktur

Drik som en viking og fest som en pirat! Den ultimative playliste for alle der er klar til fest – the folkmetal way! Husk dit drikkehorn og rigeligt med mjød!

Dansk folk /viking Metal

Den danske folk/viking scene herhjemme har altid været lille sammenlignet med vores nabolande. Men ikke desto mindre har vi altid formået at holde den helt store fest med de danske folkmetal bands ude på de danske spillesteder. Og var der så i øvrigt lige nogle der kunne forudse den store popularitet Heilung nyder i øjeblikket i store dele af verden?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *